Beoordeling:

Vakopleiding Payroll Services (VPS®)

Dé opleiding tot allround payroll professional

Bent u een ambitieuze salaris- en/of personeelsadministrateur? Hebt u ervaring op het gebied van arbeid en beloning en wilt u zich verder professionaliseren? Met het Associatiediploma Vakopleiding Payroll Services (VPS®) komt u verder!

Met VPS® bent u een expert op het gebied van loonadministratie met het accent op fiscaliteit, sociale zekerheid en arbeidsrecht. U bent opgeleid in onder meer HR-beleid, ICT, financiële administratie, accounting en budgettering. Daarnaast bent u getraind in communicatieve vaardigheden. Met het Associatiediploma VPS als bagage adviseert u over flexibele arbeidsvoorwaarden en fungeert u als spil tussen de HRafdeling, de financiële afdeling en de salarisadministratie. Kortom, hét diploma voor de allround payroll professional!

Docent

Al onze salarisopleidingen worden verzorgd door  de zeer ervaren docent drs. H. de Munnik RPP LL.M. Henny is werkzaam in de administratieve wereld sinds 1974 bij o.a. Philips, Van Duijnen en ARSU Administratie & Advisering. Sinds 2003 verzorgt hij administratieve en fiscale opleidingen.

henny de munnik

Data: Bekijk hier de opleidingskalender

nirpa puntenAssociatie_BrochureAD_def03.indd

De opleiding Vakopleiding Payroll Services is bedoeld voor salarisadministrateurs en HR-adviseurs die hun kennis en vaardigheden op het terrein van payroll naar een hoger niveau willen tillen.

Tijdens deze intensieve opleiding besteden we volop aandacht aan fiscaal recht, sociaal verzekeringsrecht en arbeidsrecht. Ook komen HR en administratieve processen aan de orde. Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van (advies)vaardigheden.

De opleiding VPS(®) bestaat uit 4 modules:

 • Loonheffingen (niveau 5)
 • Arbeid & Sociale zekerheid (niveau 5)
 • Personeel & organisatie (niveau 5)
 • Communicatie (niveau 5)

De kosten bedragen € 3.750 inclusief arrangementskosten en cursusmateriaal.

De opleiding leidt op voor het officiële diploma PDL®. De examens worden (online) afgenomen door de Nederlandse Associatie voor Examinering. De hierboven genoemde prijs is exclusief examenkosten van de Associatie en exclusief het studiemateriaal. De te bestellen studieboekenlijst ontvangt u enkele weken voor aanvang van de opleiding. Zo kunt u de meest recente uitgaven bestellen.

Een btw vrije training

Bent u werkzaam in een organisatie die de btw niet terug kan vorderen, dan is het mogelijk om een btw-vrije training te volgen. Dat is het geval als u bijvoorbeeld werkt bij de overheid of in de zorg. De Academy, waar HRM Academy deel van uitmaakt, is namelijk CRKBO-gecertificeerd en daarom door de belastingdienst vrijgesteld van btw. Geef op het aanmeldformulier aan of u een btw-vrije training wilt volgen. Als u zich hiervoor inschrijft, brengen wij hiervoor € 10,00 administratiekosten in rekening.

Korting mogelijk

Hoe meer mensen uit uw organisatie komen, des te groter is de korting! Wanneer u tegelijkertijd boekt voor meer collega's, ontvangt u automatisch een aantrekkelijke korting op de cursusprijs:

 • 2e deelnemer: 10% korting;
 • 3e en meerdere deelnemers: 20% korting;

Offerte berekenen

Door een kort formuliertje in te vullen kunt u direct de prijs van uw opleiding berekenen. (klik hiervoor op de offertebutton aan de rechterkant van de pagina) Deze sturen wij u per e-mail toe.

Annuleringsregeling

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor u niet aan deze cursus kunt deelnemen. Tot één maand voor aanvang van deze cursus kunt u kosteloos annuleren. Wanneer u zich binnen één maand voor aanvang van de cursus afmeldt dan brengt de HRM Academy de totale cursusprijs in rekening. U kunt zich kosteloos laten vervangen door een collega. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (per pos tof email). Meer over onze voorwaarden vindt u hier.

Eigenschappen

Duur: 18 dagen
Prijs: € 2670 (ex. accommodatie)
Deelnemers: Maximaal 12
Contact

Contact

Direct contact met onze experts
085 - 0432268
Beloftes

Onze beloftes

 • goede prijs
 • vooraf persoonlijke intake
 • kleine groepen
 • niet goed geld terug!
 • een half jaar gratis nazorg

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de HRM Academy per mail.